نمایشگاه نقاشی دانش آموزان به مناسبت هفته سلامت
مدرسه پیام
شماره تماس (متوسطه)33320265 -( ابتدائی ) 33320097
رشت - خ لاکانی - صندوق عدالت - بالاتر از نائوائی محتشم پلاک 36و 38
نمایشگاه نقاشی 11/اردیبهشت/1396
هفته سلامت 11/اردیبهشت/1396
سرود دانش آموزان چهار یک به مناسبت هفته سلامت
دانش آموزان پایه چهار دو
دانش آموزان پایه چهار سه
جشنواره غذایی سالم 27/بهمن/1395
برگزاری جشنواره غذایی سالم در پایه ششم
قراعت مقاله درباره مصرف مواد غذایی سالم توسط دانش آموزان
اهدایی جایزه به بهترین غذای سالم به قید قرعه
نصب روزنامه دیواری در باره درست مصرف کردن میوه
روز هوای پاک 27/بهمن/1395
به مناسبت روز هوای پاک در دبستان مسابقه جدول بین دانش آموزان پایه چهارم و پنجم و ششم و نمایشی توسط دانش آموزان پایه چهارم برای تمامی دانش آموزان اجرا شد.
توصیه های برای دوران امتحانات 13/دی/1395
توصيه هاي زیر برای ایام امتحانات است که اميدواريم دانش آموزان بوسيله آنها استرس و نگراني را بتوانند از خود دور کنند:
۱- توجه داشته باشيد توکل به خدا، آرامش، اعتماد به نفس و پشتکار و برنامه ريزي مهمترين عوامل موفقيت در امتحان است.
۲- سعي کنيد هرگونه برداشت منفي از امتحانات و ناراحتي و نفرت از امتحان دادن را از خود دور کنيد. زيرا امتحان جزء لاينفک زندگي ماست.
۳- بهترين روش يادگيري را که قبلاً تجربه کرده ايد و براي شما مؤثر بوده است را انتخاب و آن را تمرين کنيد تا به نتيجه مطلوب برسيد.
۴- وقت خود را با افرادي بگذرانيد که از آرامش خوبي برخوردارند وبه شما روحيه يا به قولي انرژي مثبت مي دهند.
۵- روز هاي قبل از امتحان هر چيز را که باعث حواس پرتي مي شود کاملا کنار بگذاريد زيرا توجه به ساير چيزها باعث از بين رفتن تمرکز شما مي شود و کاهش تمرکز روي درس خود به خود اضطراب به وجود مي آورد.
۶- در اتاقي که مطالعه مي کنيد عوامل مزاحم از جمله تلفن ثابت و همراه، تلويزيون و… را از خود دور نماييد.
۷- هرگز با لباس راحتي و در رختخواب مطالعه نکنيد زيرا مغز شما احساس نخواهد کرد که در کارتان جدي هستيد.
۸- هنگام مطالعه خود را به جاي معلم قرار دهيد و سوالات امتحاني را طرح نماييد و سوالاتي را که قبلا معلم از شما امتحان گرفته يا در اختيارتان قرار داده است مجددا مرور کنيد.
۹- اشکالات درسي خود را يادداشت کنيد و در روزهاي باقيمانده تا امتحانات و در فواصل امتحانات از دوستان و همکلاسي ها و اعضاي خانواده و در صورت دسترسي از معلم بپرسيد.
۱۰- پس از تلاش خود در درس خواندن و فهميدن مطالب خود را تمجيد و تشويق کنيد.
۱۱- مطابق معمول هر شب استراحت کنيد تا روز بعد با شادابي و نشاط بيشتري در جلسه امتحان حضور يابيد.
۱۲- حتما صبحانه مناسب و يا ناهار مختصر صرف کنيد.بدون تغذيه مناسب مغز شما براي انجام فعاليتهاي لازم دچار مشکل خواهد شد.
۱۳- با اطمينان خاطر و آرامش کامل در امتحان شرکت کنيد. مثبت انديشي کنيد. همواره اين جملات را در ذهن خود تکرار کنيد: ” من براي امتحان کاملا آماده ام و به خوبي از عهده آن برمي آيم “
۱۴- قبل از امتحان با دوستانتان راجع به اضطراب و دل شوره و امتحان صحبت نکنيد. بهتر است بدانيد که نگراني هم چون يک بيماري مسري قابل سرايت به ديگران است.
۱۵- توجه داشته باشيد نگاه کردن به ديگر دانش آموزان و نحوه عملکرد آنان مي تواند موجب اضطراب زيادي در حين امتحان شود. مانند ديدن دانش آموزي که تند تند مي نويسند يا… .. بنابراين تمام توجه خود را بر روي ورقه امتحاني تان متمرکز نماييد تا آرامش بيشتري داشته باشيد.
۱۶- براي پاسخ گويي به سؤالات از يک برنامه منظم پيروي کنيد:
ابتدا به سؤالات ساده تر پاسخ دهيد. بعد به آن ها که نمره بيش تري دارند. سپس سوالاتي که مشکل تر هستند و نهايتاٌ سوالاتي که جواب دادن به آن ها وقت بيش تري مي گيرد و سوالاتي که نمره کم تري دارند.اگر پاسخ سوالي را نمي دانيد، هرگز روي سوال ترمز نكنيد كه موجب هدر رفتن وقت مي شود اما بدانيد که هميشه يک پاسخ ضعيف و ناقص بهتر از هيچ است.
۱۷- سعي کنيد عجله اي براي تحويل دادن ورق نداشته باشيد و تا انجا که مي توانيد درباره سوالات فکر نماييد.
وارنیش فلوراید13/دی/1395
مشکلات پوسیدگی دندانها به صورت تدریجی از زمان کودکی آغاز می گردد. وارنیش فلورایدتراپی یکی از روشهای مناسب جهت پیشگیری و کاهش پوسیدگی دندان ها می باشد. فلوراید یک ماده شناخته شده در مقابله با پوسیدگی دندان می باشد. پوسیدگی دندان زمانی رخ میدهد، که باکتریهای تولیدکننده اسید مینای محافظتکننده دندانها را حل میکنند. فلوراید ماده اولیه ی ضد پوسیدگی است که به عنوان یک معیار مطمئن و موثر در جوامع بشری برای کاهش شیوع و وقوع پوسیدگی های دندان استفاده می شود. از این رو در دبستان طرح وارنیش فلوراید برای دانش آموزان پایه اول توسط مربی بهداشت مدرسه انجام گردید.
سفیران سلامت 13/دی/1395
امسال در خیلی از مدارس کشور به جای “بهداشتیاران مدارس” از “سفیران سلامت” استفاده می شود، سفیران سلامت در مدارس دانش آموزانی هستند که توسط مربیان بهداشت مدارس یا رابطین بهداشت آموزش می بینند تا به همسالان خود در مدرسه و خارج از مدرسه به خانواده های خود این آموزش های بهداشتی را انتقال داده و باعث فرهنگسازی در زمینه بهداشت و پیشگیری از بیماری ها گردند.
از این رو در دبستان پیام برای هر کلاس سفیر سلامتی انتخاب گردید .
مانور زلزله 17/آذر/1395
روز دوشنبه مورخ 1395/9/15 در دبستان پیام همزمان با اجرای طرح ایمنی در برابر زلزله در سراسر کشور، مانور زلزله برگزار گردید. در این مراسم دانش آموزان به اجرای شیوه های مختلف پناهگیری، کمکهای اولیه و خروج اضطراری آشنا شدند.
دعوت از جناب آقای دکتر مهرزاد یزدان پرست (دندان پزشک )جهت معاینه دهان و دندان دانش آموزان17/آذر/1395
دندان های شیری کودکان
بعضی والدین هنوز فکر می کنند دندان شیری کودکان به این دلیل که در آینده می افتد و با دندان دائمی جایگزین می شود، از اهمیت زیادی برخوردار نیست در صورتی که، در کنار اهمیت آشکار این دندان ها برای خوردن غذا، ظاهر صورت و وضعیت صحبت کردن، سالم نگه داشتن آن ها برای رشد دندان های دائمی نیز که زیر این دندان ها رشد می کنند، لازم و ضروری است و با نگهداری مناسب از دندان های شیری امکان قرارگیری این دندان ها در محل صحیح وجود خواهد داشت. دندان های آسیای شیری معمولاً آخرین دندان های شیری هستند که در دهان می افتند و در حالت عادی با دندان های دائمی تا زمان رسیدن فرد به سن حدود 12 سالگی جایگزین نمی شوند، تعداد دندان شیری 20 عدد می باشد که به تدریج از سن 6 سالگی با دندان های دائمی جایگزین می شود.
سهل انگاری و بی اهمیت تلقی کردن در نگهداری دندان های شیری می تواند باعث ایجاد دندان درد و مشکلات و عوارض متعدد برای فرد و دندان های دائمی وی شود. پوسیدگی دندان در کودکان می تواند به سرعت باعث ایجاد دندان درد در کودکان و عفونت (آبسه) شود و به خاطر سن کم، درمان و ترمیم دندان شیری می تواند با دشواریهای همراه باشد . اگر دندان آسیاب شیری یک کودک به خاطر ایجاد پوسیدگی شدید کشیده شود، آنگاه الگوی رشد دندان های دائمی جایگزین آن دراثر کشیدن دندان شیری از بین می رود، در این حالت امکان کاهش فضای مورد نیاز برای رشد دندان های دائمی وجود دارد و به این ترتیب دندان های دائمی دچار ازدحام شده یا در موقعیت نامناسب قرار می گیرند.
سلامتی در روزهای برفی5/آذر/1395
سلامتی در روزهای برفی
زمستان فصل زیبایی است؛ فصل بارش برف و سفید پوش شدن زمین. اما این فصل، دردسرهایی هم به همراه دارد؛ دردسرهایی مثل زمین خوردن ها و شکستگی های استخوانی، آتش سوزی ها، سر خوردن اتومبیل ها روی زمین لغزنده و افزایش تصادفات رانندگی و ...

توصیه های ایمنی اورژانس برای روزهای برفی:
زمین خوردن یکی از شایع ترین حوادث در فصل سرما محسوب می شود . برای جلوگیری از حوادث و ضربات فیزیکی ناشی از زمین خوردن، از کفش های مناسب استفاده کنید و مناسب ترین کفش، کفشی است کــه کف آن عاج داشته باشد تــا هنگام راه رفتن تعادل حفظ شده و از سُرخوردن جلوگیری کند. استفاده از چکمه و کفش های پاشنه بلند به علت برهم خوردن تعادل در سطوح لغزنده توصیه نمی شود.
زمین خوردن در این فصل در کودکان و سالمندان شایع تر است به دلیل وضعیت سلامت بدن و پوکی استخوان در سالمندان، گاهی یک زمین خوردن و یک ضربه کوچک می تواند سبب بروز شکستگی به ویژه در ناحیه مچ دست و یا ناحیه انتهایی فوقانی زانو یا لگن شود. بنابراین توصیه می شود در فصل سرما و در هنگام بارش برف با احتیاط قدم بردارید.
در صورتی که مسیرهای تردد یخ زده است، توصیه می شود از مسیرهای دیگری رفت و آمد کرده و به منظور جلوگیری از سرخوردن حتما بر روی آن شن و یا ماسه پاشیده شود.
توصیه های سازمان آتش نشانی برای روزهای برفی:
رانندگی بر برف
* در هنگام بارش برف و مواقع یخبندان حتی المقدور از سفرهای غیر ضروری خودداری کنید.
* از تردد با وسیله نقلیه ی فاقد لاستیک یخ شکن یا زنجیر چرخ در مواقع یخبندان و لغزندگی سطح معابر خودداری کنید.
* کودکان و افراد سالخورده در زمان لغزندگی معابر و کوچه ها حتی الامکان از منزل خارج نشوند.
* به منظور پیشگیری از کمبود اکسیژن و تولید گازهای مضر در روزهایی که برودت هوا زیاد می باشد، وسایل گرمایشی منازل و محل کار خود را متناسب با حجم هوای محیط و نحوه تهویه آن تنظیم کنید.
* به منظور پیشگیری از آسیب های ناشی از زمین خوردن و تصادف با وسایل نقلیه عبوری، کودکان را از سرسره بازی در سطح کوچه و خیابان بر حذر دارید.
* پرتاب گلوله برفی ممکن است منجر به جراحت، کوری و خسارات مالی شود.
* هنگام پارو کردن برف بام ها، از پرتاب برف بر سطح کوچه و خیابان خودداری کنید و در صورت ضرورت یک نفر به عنوان کنترل کننده و راهنما در محل ریختن برف در نظر بگیرید.
* در روزهای برفی از کوهنوردی اجتناب کنید.
* برای خروج از منزل از سلامت وسیله نقلیه و مجهز بودن آن به امکانات ایمنی مطمئن باشید.
* هنگام خروج از منزل از لباس مناسب و کفش عاج دار استفاده نمایید.
* در صورت نقص فنی اتومبیل، آن را به منتهی علیه سمت راست در مکانی مناسب متوقف و برای پیشگیری از برخورد وسایل نقلیه عبوری علائم هشدار دهنده را در فاصله مناسب قرار دهید.
* هنگام عبور از روی پلکان های برف گیر ساختمان ها، پل های عابر پیاده و پل نرده های روی جوی ها با دقت لازم عبور و از دستگیره های کناری حتما استفاده کنید.
* در هنگام رانندگی بر روی سطح لغزنده از گرفتن ترمزهای ناگهانی بپرهیزید.
* هنگام پارو کردن برف بام از پرتاب آن بر روی سیم های انتقال برق جدا خودداری شود.
* به منظور پیشگیری از سقوط از ارتفاع، از نزدیک شدن کودکان به لبه بام جلوگیری به عمل آید.
* به منظور پیشگیری از برخورد وسایل نقلیه عبوری حتما از پیاده رو عبور کرده و از تردد درسطح خیابان خودداری کنید.
* در روزهای برفی و یخبندان هرگز از موتورسیکلت و دوچرخه استفاده نکنید.
* هنگام عبور از عرض خیابان با در نظرگرفتن فاصله از وسیله نقلیه با احتیاط کامل عبور نموده و از دویدن خودداری نمایید.
* هنگام عبور از معابر مواظب سقوط قندیل های یخی آویزان از ناودان و لبه ساختمان باشید.
* از عبور از سطح یخ زده حوض ها و دریاچه های مصنوعی پارک ها جدا خودداری کنید.
زمستان فصل زیبایی است؛ فصل بارش برف و سفید پوش شدن زمین. اما این فصل، دردسرهایی هم به همراه دارد؛ دردسرهایی مثل زمین خوردن ها و شکستگی های استخوانی، آتش سوزی ها، سر خوردن اتومبیل ها روی زمین لغزنده و افزایش تصادفات رانندگی و ...

توصیه های ایمنی اورژانس برای روزهای برفی:
زمین خوردن یکی از شایع ترین حوادث در فصل سرما محسوب می شود . برای جلوگیری از حوادث و ضربات فیزیکی ناشی از زمین خوردن، از کفش های مناسب استفاده کنید و مناسب ترین کفش، کفشی است کــه کف آن عاج داشته باشد تــا هنگام راه رفتن تعادل حفظ شده و از سُرخوردن جلوگیری کند. استفاده از چکمه و کفش های پاشنه بلند به علت برهم خوردن تعادل در سطوح لغزنده توصیه نمی شود.
زمین خوردن در این فصل در کودکان و سالمندان شایع تر است به دلیل وضعیت سلامت بدن و پوکی استخوان در سالمندان، گاهی یک زمین خوردن و یک ضربه کوچک می تواند سبب بروز شکستگی به ویژه در ناحیه مچ دست و یا ناحیه انتهایی فوقانی زانو یا لگن شود. بنابراین توصیه می شود در فصل سرما و در هنگام بارش برف با احتیاط قدم بردارید.
در صورتی که مسیرهای تردد یخ زده است، توصیه می شود از مسیرهای دیگری رفت و آمد کرده و به منظور جلوگیری از سرخوردن حتما بر روی آن شن و یا ماسه پاشیده شود.
توصیه های سازمان آتش نشانی برای روزهای برفی:
رانندگی بر برف
* در هنگام بارش برف و مواقع یخبندان حتی المقدور از سفرهای غیر ضروری خودداری کنید.
* از تردد با وسیله نقلیه ی فاقد لاستیک یخ شکن یا زنجیر چرخ در مواقع یخبندان و لغزندگی سطح معابر خودداری کنید.
* کودکان و افراد سالخورده در زمان لغزندگی معابر و کوچه ها حتی الامکان از منزل خارج نشوند.
* به منظور پیشگیری از کمبود اکسیژن و تولید گازهای مضر در روزهایی که برودت هوا زیاد می باشد، وسایل گرمایشی منازل و محل کار خود را متناسب با حجم هوای محیط و نحوه تهویه آن تنظیم کنید.
* به منظور پیشگیری از آسیب های ناشی از زمین خوردن و تصادف با وسایل نقلیه عبوری، کودکان را از سرسره بازی در سطح کوچه و خیابان بر حذر دارید.
* پرتاب گلوله برفی ممکن است منجر به جراحت، کوری و خسارات مالی شود.
* هنگام پارو کردن برف بام ها، از پرتاب برف بر سطح کوچه و خیابان خودداری کنید و در صورت ضرورت یک نفر به عنوان کنترل کننده و راهنما در محل ریختن برف در نظر بگیرید.
* در روزهای برفی از کوهنوردی اجتناب کنید.
* برای خروج از منزل از سلامت وسیله نقلیه و مجهز بودن آن به امکانات ایمنی مطمئن باشید.
* هنگام خروج از منزل از لباس مناسب و کفش عاج دار استفاده نمایید.
* در صورت نقص فنی اتومبیل، آن را به منتهی علیه سمت راست در مکانی مناسب متوقف و برای پیشگیری از برخورد وسایل نقلیه عبوری علائم هشدار دهنده را در فاصله مناسب قرار دهید.
* هنگام عبور از روی پلکان های برف گیر ساختمان ها، پل های عابر پیاده و پل نرده های روی جوی ها با دقت لازم عبور و از دستگیره های کناری حتما استفاده کنید.
* در هنگام رانندگی بر روی سطح لغزنده از گرفتن ترمزهای ناگهانی بپرهیزید.
* هنگام پارو کردن برف بام از پرتاب آن بر روی سیم های انتقال برق جدا خودداری شود.
* به منظور پیشگیری از سقوط از ارتفاع، از نزدیک شدن کودکان به لبه بام جلوگیری به عمل آید.
* به منظور پیشگیری از برخورد وسایل نقلیه عبوری حتما از پیاده رو عبور کرده و از تردد درسطح خیابان خودداری کنید.
* در روزهای برفی و یخبندان هرگز از موتورسیکلت و دوچرخه استفاده نکنید.
* هنگام عبور از عرض خیابان با در نظرگرفتن فاصله از وسیله نقلیه با احتیاط کامل عبور نموده و از دویدن خودداری نمایید.
* هنگام عبور از معابر مواظب سقوط قندیل های یخی آویزان از ناودان و لبه ساختمان باشید.
* از عبور از سطح یخ زده حوض ها و دریاچه های مصنوعی پارک ها جدا خودداری کنید.